AVERTISMENT LEGAL@Law-Counsel.com
Law-Counsel.com>Legal

CONDITII DE UTILIZARE   watch out!

Accesarea acestui site presupune luarea la cunostinta si acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute.

Acest site este proprietatea DALIV GROUP. Toate drepturile sunt rezervate.

AVOCAT ONLINE. Consultanta juridica acordata in cadrul serviciului AVOCAT ONLINE este acordata de avocati, membri ai barourilor de avocati din Romania. Acestia isi desfasoara activitatea conform prevederilor legii 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Raporturile juridice incheiate prin intermediul acestui serviciu sunt raporturi avocat-client.

Daliv Group nu acorda consultanta juridica, ci doar pune la dispozitia avocatilor posibilitatea de comunicare online prin intermendiul site-ului www.Law-Counsel.com.

Avocatii ce vor acorda consultanta juridica pastreaza secretul profesional conform legii si statutului profesiei de avocat si asigura clientii ca nu vor discuta cu nimeni datele confidentiale comunicate de acestia.

Desi se considera ca transmiterea unui e-mail prezinta un grad de siguranta rezonabil nu putem garanta confidentialitatea in situatia interceptarii ilegale a unui e-mail.

Avocatii care ofera consultanta juridica sau firma DALIV GROUP nu sunt raspunzatori pentru intarzieri in expedierea serviciilor de consultanta, datorata unor evenimente independente de vointa lor si pe care nu le controleaza.

LEGAL INFO. Informatiile prezentate in cadrul LEGAL INFO au scop informativ si nu constituie consultanta juridica. Accesarea acestor informatii nu presupune crearea unui raport avocat-client.

Aplicarea informatiilor prezentate in acest site la situatiile dvs. concrete se face pe propria dvs. raspundere.

DALIV GROUP sau persoanele fizice implicate in realizarea informatiilor aflate pe acest site nu sunt raspunzatoare in nici un fel de daunele directe sau indirecte ce ar putea apare ca urmare a folosirii acestor informatii.

Reproducerea oricarei parti a acestui site este interzisa fara acordul scris al DALIV GROUP.

Persoanele fizice sau juridice care copiaza sau incorporeaza orice element al acestui site intr-un alt material, sub orice forma, vor suporta consecintele conform legilor Romaniei precum si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor.

Legea aplicabila oricarui raport juridic incheiat prin intermediul acestui site este legea statului romān.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

DALIV GROUP poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
[pagina principala] [misiunea noastra] [avocat online] [legal info] [avertisment legal] [E-mail]
Copyright © 2000-2010 Daliv Group. All rights reserved